Hírdosszié

Hírdosszié

Rengeteg bejelentések a kereskedelmi tévék táján - ez történt a héten

2024. március 31. - RC2006

A húsvéti bejegyzésében elemezzük azt, hogy elindulnak a saját gyártású műsorok évada, illetve azt is, hogy valamelyik csatorna megújulásáról készül.

Indul Geszti Péter műsorának újabb évada

maxresdefault_4.jpg

Az Antenna Entertainment kedden bejelentette, hogy április 15-től új évaddal jelentkezik Geszti Péter műsora, az Adom a napom! Geszti Péter idén is a műsorvezetőkkel, hírességekkel, és sztárvendégekkel beszélget. A műsor tavaly, vagyis 2023. augusztus 28-án, hétfőn este jelentkezett először a Viasat3-on.

Jön a Házasodna a gazda újabb évada

Néhány hónappal ezelőtt az RTL bejelentette, hogy idén is új évaddal jelentkezik a cég legsikeresebb műsora, a Házasodna a gazda. Az RTL Magyarország kedden bejelentette, hogy április 14-én vasárnap este az RTL-en jön a Házasodna a gazda hetedik évadának a pilot - avagy a bemutatkozó - része. A műsorvezetője idén is Nádai Anikó lesz, a további részek pedig ősszel lesznek láthatóak.

Jön Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban ismétlése

Feladta Az Árulók című műsort az RTL sztárja: „Képtelen ...

Április 8-tól minden hétfőtől csütörtökig az Álommeló után képernyőre kerül Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban első évadának ismétlése, amely tavaly november 20-án került bemutatásra. Az Árpa Attila által vezetett műsora idén ősszel is folytatódik, de ezúttal civilekkel. Pénteken pedig A mi kis falunk ismétlése kerül képernyőre ott, ahol az Álommeló indulása előtt abbahagyták.

Megújul a Petőfi TV

M2 Petőfi új arculat - 2021. november

Az m2 Petőfi immár 9 éve a nemzeti ünnepén, avagy 2015. március 15-én kezdte el adását az m2 gyerekcsatornájának esti sávjában. 2017 nyarán m2 Petőfi TV, majd a 2021-es arculatváltáson m2 Petőfi néven fut tovább. Ma este viszont megújul a csatorna, új műsorok is érkezik a csatornára.

Búcsúzik Dombóvári István a Showder Klubtól

A Showder Klub 16 éve, avagy 2008. április 7-én hétfőn este debültált az RTL klubon. A műsor évada idáig több mint 30 évadot él, az RTL-es vetítés pedig 2014 végéig futott. A műsor 2015-ben az RTL Kettőn, majd a 2023-as humorcsatornává válás óta ez lett az egyetlen műsor, ami mai napig is elérhető marad. A jelenlegi évad debütálása előtt bejelentették, hogy Dombóvári István távozik a Showder Klub élétől, ami a most bemutató évadban még látható lesz.

Mégis folytatódik idén a Konyhafőnök

200320_mat_ul_3788.jpg

A Konyhafőnök 2014. szeptember 1-jén indította el az RTL klub, azóta még az elmúlt években remek nézettséggel futott. A műsor hagyományos évada 10 évadot fut. A tavalyi, 2023. augusztus 21-én debült évad közepes nézettséget szállított, így nagypénteken bejelentették, hogy idén mégis érkezik a Konyhafőnök tizenegyedik évada, amely idén lesz 10 éve annak, hogy a műsort először bemutatták a csatornán.

Kovács Kokó Istvánhoz szóló dokumentumfilmsorozatot készít az RTL

A Király című sorozat alkotói, illetve Kovács Kokó István az RTL Fókusz keddi, március 26-i adásban bejelentette, hogy dokumentumfilmsorozatot készít az életéről, amit az RTL+ streamingszolgáltatásán fog leadni. Az utat Az olimpia bajnoki cím és a Sztárbox című műsor között mutatja be.  A Királyhoz hasonló a történet valós eseményen alapszik.

Jön a Házasság első látásra újabb évada

hazassag_hatterketto.jpeg

Alig két hete indult a Házasság első látásra a TV2-n, de a cég máris bejelentette, hogy új évadot kap a műsor, ezzel a jelentkezés is elindult. A műsor újabb évada valószínűleg ősszel debütál a TV2-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://heti-hirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr10018367689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása