Hírdosszié

Hírdosszié

Visszatérő műsorok, újonnan induló, bírságok kiosztása - ezt történt a héten

2024. február 25. - RC2006

Nemsokára itt a tavasz, a hóvirágok kivirágzása, míg a kereskedelmi tévékben számos új műsorokra készülnek a tavaszra, egyet pedig őszre. A néhány napja indult Hírdosszié "nyitóbejegyzésében" minden vasárnap délután jelentkezik arról, hogy miként nyilatkoztak a televíziós újdonságokban.

Indul a Házasság első látásra, visszatér Szabó Zsófi a TV2-re

12 híresség már a tavaszra készül: március 18-án indul a Házasság első látásra a TV2-n, amelyet még az RTL klub 2017-ben bemutatott. Emellett kiderült, hogy Szabó Zsófi néhány év után visszatér a TV2-nél, aki a március 8-án, pénteken - vagyis a nőnapon - induló TV2 Klub nevű csatorna nagykövete lesz. Szabó Zsófi március 4-én a Mokkában fog bemutatkozni először, akit Iszak Esztert a szülési szabadság miatt váltja. A Házasság első látásra március 18-tól minden hétköznap este lesz látható, az, hogy hány órakor, még nem tudni.

Házasság első látásra: az utolsó pár is elvált | 24.hu

 

Április végéig szünetre viszi az RTL a Cápák közöttet

Március 3-án vasárnap este 7-kor lesz a tél utolsó Cápák közöttje, ami este fél 9-kor a Renitens követ, ami már tegnapelőtt már az RTL+ felületén található. Március 10-től ugyanis a Cápák között szünetre vonul, így helyette a Renitens már este 7 óratól lesz látható. A Cápák között április 28-án a tizedik epizódjával fog visszatérni.cpk_07.png

Soha nem látott nyereményösszeggel tér vissza a Megasztár a TV2-re

Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója és Till Attila a Megasztár műsorvezetője szerdán egy videóba bejelentette, hogy 12 év után idén ősszel visszatér a Megasztár a TV2-re, amelyet egy soha nem látott nyereményösszeggel, vagyis a 40 millió forinttal, egy Los Angeles-i dalt és egy videóklippet is vihetnek a magyar tehetségkutatók résztvevői.

54977537_1bc06ebe3d73e60afc138d6d9fe66069_wm.jpg

Újabb pénzbírságokat szabott ki a Sztárbox miatt a Médiatanács

A november 5-i adásról foglalkozó bírság után folytatódik a "Sztárbox-ügy": A Médiatanács a Sztárbox tavaly november 19-i adását vizsgálta, amit az aznapi adást nem megfelelő korhatárkarikával, illetve időpontban sugározta. A Médiatanács további 10 millió forintos bírságot kapott, amely a jogsértési közlemény közzétételét is kötelezte. A jogsértés ismétlődő jellege miatt a médiaszolgáltató vezető tisztségviselőjét is 50 ezer forint bírsággal sújtotta a testület.

Indul a Next Top Model Hungary a TV2-n

Március 17-én vasárnap este 7 órától Ördög Nóra és a zsűrije várja a TV2 nézőit: 16 lányoknak hétről hétre bizonyítani kell, hiszen a szépségük mellett rátermettségükkel is meg kell győzniük az ítészeket. A mai bejelentésén bejelentették, hogy a műsor minden vasárnap este 7 órától jelentkezik.

Visszatér a TV Paprika Magazin

Az AMC Networks - Central and Northern Europe csütörtökön bejelentette, hogy márciustól visszatér a TV Paprika Magazin. A március 2-án, szombaton visszatérő TV Paprika Magazin 16 héten át, minden hétvégén délelőtt 9-kor (ismétlés pedig délután 4-kor) lesz látható a TV Paprikán.

tv-paprika-magazin_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://heti-hirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr1818336905
süti beállítások módosítása