Hírdosszié

Hírdosszié

Rengeteg bejelentések a TV2-nél, mentorok leváltása, újabb bokszmeccs - ez történt a héten

2024. április 07. - RC2006

Ezen a héten a téma a TV2-nél rengeteg bejelentések, a mentorok leváltása, és bokszmeccseké lesz a szerep.

Rengeteg bejelentéseket tett a TV2

100010798_325x183.jpg

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója még március 31-én húsvétvasárnap a SorozatWiki Podcastjában több bejelentést is tett. Az idei évben két olyan produkció lesz látható, ahol az említett műsorokból érkezik a második évada. Ilyen például elsőként a Zsákbamacska következő, második évada, amely a Majka és Pápai Joci az RTL-es igazolása miatt 4 új műsorvezető-párossal indul. A műsor újabb évadában a tavalyihoz hasonlóan idén is lesznek különkiadások - avagy a VIP adások - a műsorból.

Az évad már leforgott. A TV2-nél már megy a műsor következő évadának ajánlója, ami valószínűleg még ebben a hónapban - avagy április végén - érkezhet a Zsákbamacska következő évada. Ha kiderül a premieridőpontja, beszámolunk róla.

akisertes_hatter.jpg

A másik pedig a 20 év után "újjászületett" Kísértés című műsor, amellyel még 20 évvel ezelőtt az RTL klub sugározta. A TV2-es változat idén ősszel indul, a műsorvezetője Kasza Tibor lesz.

Két új költségvetésű, államilag támogatott heti sorozatokról is beszélt részleteket, a S.E.R.E.G. idén ősszel, míg a Hunyadi-sorozat pedig év végén indul el.

99992496_w.jpg

sztarban_sztar_logo.jpg

Végül, de nem utolsó sorban a programigazgató a hétvégi műsorokról is közölt részleteket. Az egyik a februárban bejelentett, 12 év után visszatérő Megasztár mellett idén ősszel is lesz Dancing with the Stars újabb évada a TV2-n, illetve a Sztárban sztár All Star - avagy a tizedik évada - is képernyőre lesz látható.

Gáspár Lacin kívül minden mentort leváltják a X-Faktorban

szg_1101.jpg

Április 3-án szerdán este az RTL bejelentette, hogy ki lesz az egyik mentora az X-Faktorban. A mentorok közül egyedül Gáspár Laci marad a mentorában, így ezzel ByeAlex mellett Herceg Erika és Puskás-Dallos Péter búcsúzik a mentorok éléről. Az, hogy ki fogják őket felváltani, az még kérdéses, később derülhet ki bejelentés.

Érkezik a HELL Boxing Kings az RTL-re

Májustól indul a HELL Boxing Kings elnevezésű nemzetközi versenysorozat, amellyel először a selejtezőkkel indítják. A MediaFuture nevű hírportál interjút készített Mádi Tamással, a HELL Energy Promotion ügyvezetőivel, és Popovics Adrienn-nel, a HELL marketingigazgatójával. Közölték azt is, hogy az új bokszmeccset az RTL közvetíti a Sztárbox mellett.

Indul a Géniusz újabb évada

ge_niusz7_gundeltakacs_gabor_atv.jpg

A Televíziós Újságírók Díja után Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója bejelentette, hogy idén ősszel indul a Géniusz újabb évada, amelyről még a Media1 beszámolt. Ebben van változás is: az újabb évadokban már nemcsak a már látott, ismert arcok, hanem az új játékosok küzdenek meg a 10 millió forintért és a Géniusz titulus elnyeréséért. A műsorvezetője idén is Gundel-Takács Gábor lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://heti-hirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr2118374477
süti beállítások módosítása