Hírdosszié

Hírdosszié

Új tévécsatorna elindítása, évadok berendelése - ez történt a héten

2024. március 10. - RC2006

Ezen a héten is az újabb tévécsatorna elindítása és az egyes műsorok évadának berendelése lesz a téma.

Március 18-án indul a Hazatalálsz következő évada

Virág, Tamás és Raja szerelmi drámája folytatódik, hiszen a TV2-n hétfőn bejelentette, hogy a Hazatalálsz következő évada március 18-tól minden hétköznap este a Házasság első látásra után lesz látható. A szereplők ugyanúgy maradnak, de 3 személy is csatlakozik. Katát zsaroló pitiánert Kölös Ferenc, Balogh hadnagy édesanyját Hegyi Barbara, míg Gerlóczy alezredest pedig Stohl András alakítja.

Kijött a Hazatalálsz új évadának előzetese | Media1

Véget ér két TV2-es hétköznap esti műsor

kincsvadaszok_hatter.jpg

Tavaly december 6-án szerdán elindult a Szerencsekerék ötödik évada, amellyel jó nézettséggel fut. Ugyanekkor hol új résszel, hol ismétlésekkel fut mostanában a műsor. Az ötödik évad a nemzeti ünnepén - avagy március 15-én, pénteken este - lesz utoljára látható, március 18-tól már a Házasság első látásra lesz látható. A TV2 napokkal berendelte a műsor hatodik évadát, amelyet még idén érkezik a TV2-re.

Január 22-én elindult a Kincsvadászok című műtárgykereskedőkkel foglalkozó reality, amely mostanában remek nézettséggel fut. A Kincsvadászok ugyanis a nemzeti ünnep előestéjén - avagy március 14-én csütörtökön - lesz utoljára látható a TV2-n. Ugyanakkor még nem maradhatnak Till Attila nélkül, hiszen a TV2 napokkal ezelőtt bejelentette, hogy idén még érkezik a Kincsvadászok újabb évada. A műsor első évada március 18-tól a Hazatalálsz második évad váltja.

Jövőre is lesz Cápák között

Bár a jelenlegi - avagy a hetedik évad - csak április 28-án vasárnap este tér vissza, az RTL Magyarország éppen szerdán bejelentette, hogy jövőre is lesz Cápák között az RTL-en, amellyel a nyolcadik évad jelentkezése is megjelent.

cpk_07.png

Elindult a TV2 Klub

Tegnapelőtt, avagy március 8-án pénteken hajnal 5 órakor a FEM3 befejezte adását, és A nagy házalakitással TV2 Klub néven folytatja működését.

Megjelent Az álommeló következő évadának ajánlója

vlcsnap-2024-03-08-18h27m37s086.png

Néhány napja az RTL-en megjelent Az álommeló következő évadának ajánlóját, amely Balogh Levente idén is keresi elnöki asszisztensét. A műsor második évada hamarosan indul, az, hogy mikor, az majd csak holnap-holnapután derülhet ki.

W-Sport néven újabb sportcsatorna indul

Néhány órával nőnap érkezése előtt bejelentették, hogy a W-Sport nevű női sportcsatorna Magyarországon is elindult, amellyel tegnapelőtt kezdte el adását.

Különleges tévécsatorna érkezik Magyarországra, jön a W-Sport | Media1

 

A bejegyzés trackback címe:

https://heti-hirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr7118350461
süti beállítások módosítása