Hírdosszié

Hírdosszié

Itt a tavasz, újabb műsorévadok érkezése - ez történt a héten

2024. március 03. - RC2006

Itt a tavasz, virágoznak a hóvirágok, és ezzel egy hét után ismét összefoglaljuk ezen a heti újdonságokat.

Megjött a Hazatalálsz következő évadának az ajánlója

Tavaly a sorozat első évad fináléja után pár perccel bejelentették, hogy a Hazatalálsz idén érkezik a következő, vagyis a második évada. Azonban néhány nappal megjelent a napi sorozat következő évadának ajánlója, amit itt lehet megnézni. Az, hogy mikor érkezik a második évad, nem tudni.

Véget ér a Mutasd a hangod! második évada

Új részekkel jön a Mutasd a hangod! | Media1

A Mutasd a hangod! második évada pont egy hónapja, február 3-án, szombaton indult el a TV2-n. Eleinte az első két hétben szombaton, azonban a gyenge nézettség vasárnap került át. A Mutasd a hangod! második évadának utolsó adását jövő vasárnap, vagyis március 10-én, vasárnap este 18:55-kor tűzi műsorára. Március 17-én azonban a zenés showműsor helyett az Ördög Nóra által vezetett Next Top Model Hungary váltja.

Érkezik a Kincsvadászok folytatása

kincsvadaszok_hatter.jpg

Még be sem fejeződött a Kincsvadászok első évada, de a TV2 bejelentette, hogy érkezik a Kincsvadászok következő évada. A Till Attila által vezetett tárgykereskedős realityje azonban kiemelkedő nézettséggel fut, és a második évadhoz a jelentkezés is elindult. Till Attila, a Kincsvadászok műsorvezetője bejelentette, hogy tényleg érkezik a Kincsvadászok következő évada.

Jön a Való Világ tizenkettedik évada

vv11.jpg

Tavaly március 5-én került utoljára került képernyőre a Való Világ tizenegyedik évada az RTL Kettőn. A Való Világ az RTL Kettőre való költözése (2014) óta kétévente sugározza, de az RTL bejelentette, hogy a tizenkettedik évada idén nyáron képernyőre kerül. Arról, hogy melyik csatornán kerül képernyőre, nem tudni, de valószínűleg az RTL-en leadott ajánló szerint a Cool TV-n kerülhet képernyőre.

A Kincsvadászok után a Szerencsekerék is új évadot kap

Bár a jelenlegi évad még tovább tart, de a TV2 ugyanis bejelentette, hogy a Kincsvadászok után a Szerencsekerék is új évadot kap. Ezzel megjelent a jelentkezés, amely április 10-ig, szerdáig van a határidő.

Jön a Nyílt lapokkal új évada

Ma este új évaddal tér vissza a Nyílt lappal a Spektrum Home-on. A 10 részes második évad az eredeti szombati nap helyett vasárnap lesz látható, ott lesz többek között Mácsai Pál is.

A bejegyzés trackback címe:

https://heti-hirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr7218344741
süti beállítások módosítása