Hírdosszié

Hírdosszié

Új szereplők bemutatása, bukott sorozatok lekerülése - ez történt a héten

2024. március 24. - RC2006

Ezen a héten az új szereplők, illetve a bukott sorozatok lekerülése legfrissebb híreit elemezzük.

Április 6-án indul a Gólkirályság új évada

Tavaly a műsor január 7. és március 11. között futott az RTL-en. Július elején berendelték a heti sorozatának második szériáját, amely abban az időszakban elkezdődött a forgatása. Kedden az RTL Magyarország bejelentette, hogy a Gólkirályság második évada április 6-án, szombat este 8 órától indul az RTL-en. A második évad szombat esténként lesz látható, azonban amíg lemaradtak akkoriban az első évadáról, az holnap estétől két hétig Az álommeló után képernyőre kerül az első évad ismétlése.

rtl_gk2_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_02_1920x1080.jpg

Véget ér a RTL legsikeresebb heti sorozata

A mi kis falunk nyolcadik évada tavaly szeptember 16-án, rögtön a nyári szünet után indult el, az őszi időszakban azonban 5 epizódot adtak le. A műsor október közepén szünetre vonult, de újév napján - avagy január 1-jén - szilveszteri különkiadással visszatért, az évad második fele január 6-án került képernyőre. Az évad első fele közepesen, míg a második fele kiemelkedő nézettséggel futott. Most azonban kiderült, hogy nagyszombaton - azaz március 30-án - véget ér A mi kis falunk nyolcadik évada. Az, még kérdéses, hogy jön-e új évad, de a nézettség alapján - ha az RTL-en múlik - idén ősszel is jön a heti széria kilencedik évada.

Alig indult el a Hazugságok börtönében a TV2-n, de az első epizód után máris csatornát költöztet

A Hazugságok börtönében hétfőn, azaz március 18-án a Hazatalálsz után indult el a TV2-n. Azonban aznap kudarccal, siralmas nézettségel kezdődött, de olyan annyira, hogy egy epizód után lekerült a képernyőről, azóta a sorozat helyén a Farm VIP tavalyi, negyedik évada látható. Nemsokkal ezelőtt bejelentették, hogy a Hazugságok börtönében az Izaura TV-re költözik.

Stohl András és Till Attila is útra indulnak Ázsiában

Napokban érkeztek a pletykák arról, hogy ki fog részt venni az Ázsia Expressz ötödik évadában, ebben felmerült Jákob Zoltán, illetve Kamarás Norbert és testvére, illetve Somhegyi Krisztián és párja is. Decemberben Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója az Indexnek bejelentette, hogy idén ősszel képernyőre kerül az Ázsia Expressz idei évada, azonban a forgatása visszatér az ázsiai földrészre. A TV2 Csoport azonban csütörtökön bejelentette az idei évad szereplőit:

  • Till Attila és Stohl András
  • Mikes Anna és Krausz Gábor
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István,
  • Laky Zsuzsi és Dietz Guszti,
  • Sáfrány Emese és Béres Anett,
  • Jolly és Szuperák Barbara,
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián,
  • Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

A műsorvezetője idén is Ördög Nóra lesz. Eközben van egy újdonság is, a műsor történetében a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába. A TV2 Play oldalán március 24-ig - avagy ma éjfélig - leadhatják a szavazatát, hogy kiderüljön, hogy melyik páros szurkoljanak az Ázsia Expressz idei évad kalandjában. A műsor a korábbi évadokhoz hasonlóan a fődíj bejutásához idén is 10 millió forint a tét.

Megvan, hogy mi a címe a Viasat és a WMN közös műsora és premierje

Jön a Viasat és a WMN közös műsora, a Ki vele!, ami a beszélgetéseket a portál két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia vezetik majd, akik moderátorként lesznek jelen, de személyes kötődésük is van az adott témákhoz. Ezen a felsoroltakon kívül ott lesz D. Tóth Kriszta is. Egyébként vendégek is lesznek, mint például Kovács András Péter, Tapasztó Orsolya, Peller Mariann, Benkovics Júlia szülész-nőgyógyász és Dr. Kiss László csillagász. 

A Ki vele! azonban április 19-én, minden péntek este indul a Viasat3-on, valószínűleg a Mém Over helyén lesz látható. A Mém Over április 12-én, pénteken ér véget.

viasat3_ki_vele_0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://heti-hirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr9518362883
süti beállítások módosítása