Hírdosszié

Hírdosszié

Új online jazzrádió, műsorok visszatérése - ez történt a múlt héten

2024. március 18. - RC2006

A mai napon az online jazzrádió indítása és a műsorok visszatérése lesz a múlt heti téma.

Március 25-én indul Az alommeló következő évada

Egy hete, március 11-én bejelentette az RTL, hogy mához egy hétre (avagy március 25-én) minden hétköznap este 8 órakor indul Az álommeló következő évada, amely Az ugrás című vetélkedőt váltja. Az idei évadban Balogh Levente idén is keresi elnöki asszisztensét.

rtl_am_digitkieg_hirlevel_fejleckep_1920x1080.jpg

Véget ér két RTL-es műsor

A Gundel-Takács Gábor által vezette Az ugrás február 12-én hétfőn indult az RTL-en, és azóta kiemelkedő nézettséget hozott. Most azonban a kvízműsor első évada most pénteken, március 22-én véget ér. A műsor második évada még kérdéses, de a nézettség alapján a kvízműsor még az idén folytatódni fog.

Egyébként véget ér egy másik RTL-es műsor, ...a szomszéd tehene is, ami az indulása óta siralmas nézettséget hozott. ...a szomszéd tehene Az ugrással együtt most pénteken véget ér, ami a napi szorozat helyén - egy ideig - a Gólkirályság első évadának ismétlése kerül képernyőre.

Új, online rádiót indít a közmédia

Szerdán a közmédia bejelentette, hogy Szakcsi Rádió néven egy újabb online jazzrádiót indít. Az újonnan online rádiócsatorna tesztadását még a nemzeti ünnepen, avagy március 15-én pénteken kezdte, míg a hivatalos adást pedig április 30-án, kedden indítja. A rádiócsatorna hangja Harcsa Veronika lesz.

fb_cover.jpg

Új szerepet kapott Vastag Csaba

Idén ősszel 12 év után újraindul TV2 legendás tehetségkutatója, a Megasztár, a műsor forgatásai javában zajlanak. A Tények Plusz riportján bejelentette, hogy Vastag Csaba a TV2 vezérigazgatójának, Pavel Stanchevnek lesz a tanácsadója, ő vesz részt a formátum zenei és előadóművészi előkészítésében. A Megasztár idén egy soha nem látott nyereményösszeggel, 40 millió forinttal, egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videóklip is hozzájárul.

54977537_1bc06ebe3d73e60afc138d6d9fe66069_wm.jpg

Bejelentéseket tett Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese

A március 16-án kiadott SorozatWiki Podcast interjúban Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese több bejelentéseket is tett. A tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes viszont bejelentette, hogy 15 év után visszatér a Kalandra fal!, amelyet még 2009 tavaszának második felében mutatta be az RTL klub. A műsorvezető bejelentését még homály fedi, viszont az újrainduló évadban nem a Sebestyén-Vadon duó vezeti majd.

rtl_abdurchdiewand.jpg

Egyébként Kolosi Péter a Való Világról is tett bejelentéseket. A nyáron induló Való Világ idei évada az RTL+ streamingszolgáltatáson, de megerősítette azt is, hogy a késő esti sávban a Cool TV-n is lesz látható a Való Világ idei évada.

vv11.jpg

A hamarosan induló The Floor - Csak egy maradhat című vetélkedőnél viszont bejelentették, hogy hamarosan kezdődik a forgatások, és a műsorvezetője Szujó Zoltán lesz. Az viszont még nem tudni, hogy mikor érkezik, de a vetélkedő valószínűlég idén ősszel - vagy annál előtte - indul az RTL-en.

the_floor_usa_rtl_megvasarolta.jpg

Végül, de nem utolsó sorban bejelentette azt is, hogy 3 év után visszatér az Álarcos énekes is, ami jelenleg a részeletekről tavasszal, vagy a nyáron kerül bejelentésre. A műsorvezetője - ahogy a korábbi évadokban is - Istenes Bence lesz.

images.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://heti-hirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr9618356607
süti beállítások módosítása