Hírdosszié

Hírdosszié

Érkezik a Zsákbamacska és a The Floor, változások az RTL-en, újabb mentorok választása - heti hírösszefoglaló

2024. április 14. - RC2006

A heti hírösszefoglalóban a Zsákbamacska újabb évada és a The Floor indulásáról, illetve az RTL hétvégi műsorairól szóló változásokat elemezzük.

Különkiadással indul a Zsákbamacska újabb évada

eva_3115.jpg

Tavaly március 12-én - még a Majka-Pápai Joci párossal - indult el a visszatérő Zsákbamacska, amelyet az első adásán rekordmagas - azaz 1,3 milliós - nézettséggel futott. Néhány hónappal ezelőtt a Majka és Pápai Joci RTL-es igazolása miatt 4 új műsorvezetős párossal indul a Zsákbamacska idei évada. Kedden a TV2 Csoport bejelentette, hogy április 27-én, szombaton indul a Zsákbamacska VIP, amely a különkiadásban sztárvendégekkel - köztük Győzike is - játszanak majd. A Zsákbamacska többi részei pedig április 29-től, minden hétköznap este 8 órától indul a TV2-n.

Új időpontba kerül a Házon kívül és a XXI. század

mqdefault.jpg

Hétfőn az RTL Magyarország bejelentette, hogy két régebbi műsoruk a Házon kívül, és a XXI. század (avagy a legendák velünk élnek) újabb időpontba kerül. A Házon kívül január 7-e óta már vasárnaponként jelentkezik a Híradó előtt, de most bejelentették, hogy április 28-tól már a Híradó után lesz látható a Házon kívül. Ezt követően pedig érkezik a Cápák között hetedik évadának folytatása ott, ahol a Renitens indulása előtt abbahagyták.

Emellett a másik régi műsora, a XXI. század - ahol a legendák velünk élnek pedig május 4-től újabb napon, illetve újabb időpontba szombatonként, a Híradó előtt lesz látható majd az RTL-en.

Indul a The Floor - Csak egy maradhat az RTL-en

rtl_tfr_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_02_1920x1080.jpg

Tavaly karácsonykor bejelentették, hogy érkezik a The Floor című vetélkedő az RTL-en. Néhány héttel ezelőtt Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, a SorozatWiki Podcastjában bejelentette, hogy a The Floor - Csak egy maradhat című vetélkedőnél Szujó Zoltán lesz. Pénteken az RTL Magyarország bejelentette, hogy a vetélkedő még idén tavasszal, avagy május 6-tól minden hétköznap este lesz látható az RTL-en.

Majka lesz az X-Faktor újabb mentora

majoros_peter_1.jpeg

Múlt héten bejelentették, hogy idén is Gáspár Laci lesz az X-Faktor mentora. Hétfőn azonban Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere az RTL honlapján bejelentette, hogy Majka lesz az X-Faktor újabb mentora.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://heti-hirmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr5618380843
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása