Készülnek a tévécsatornák az őszi szezonra - heti hírösszefoglaló

Vége a nyári szabadságnak, kezdődik az ősz, hullnak a falevelek, és kezdődik az iskola. Visszatértünk a nyári szünet után, hiszen az őszi szezonra kezdetének indítása mellett több, különböző tévécsatornák is erre készülnek az őszre, rengeteg műsorok is képernyőre fog kerülni idén. A visszatérés mellett a blogunk megújult külsővel várjuk önöket.

Új focis reality érkezik az RTL-re

Szeptember 2-tól minden hétköznap este 9 órától - az aznap visszatérő Kalandra fal! után - Kabát Péter műsorvezetésével, illetve Sebestyén Balázs segítségével indul egy új focis reality, a Kabát FC. A műsort még Albániában forgatták, kíváncsian várjuk a műsor nézettségére.

rtlk_kabat_fc_1920x1080_ures.jpg

Szeptember 7-én indul a Sztárban sztár All Stars

nevtelen_6.png

sztarbansztarallstars_bbzsuri_sajto.jpg

Szerdán a TV2 Csoport több részletet is kiadott a műsor tizedik évadával kapcsolatosan. Visszatér Hajós András, Stohl András és Liptai Claudia a Sztárban sztár All Stars zsűrijében, Lékai-Kiss Ramóna továbbra is - a tavalyi évad után - maradt a zsűri élén. Szeptember 7-én indul a Sztárban sztár All Stars a TV2-re, amely vasárnap, 8-án is lesz képernyőn. 

Kíváncsian várjuk a műsor nézettségére, bízzunk benne, hogy a műsor tizedik évada sikeres lesz. Egyébként a műsorvezetője - a korábbi évadokhoz hasonlóan - még mindig Tilla lesz.

Ők lesznek a holnap induló Adom a napom! új évadának első vendégei

maxresdefault_4.jpg

Holnap indul az ősz az Antenna Entertainment csatornáin: holnap este indul Geszti Péter vezetésével az Adom a napom! újabb évada a Viasat3-on, amely 4 héten keresztül át 16 sztár mindennapjait követhetjük figyelemmel. Hétfőn először Kökény Attilával beszélget Geszti Péter, kedden Nagy Sándor, szerdán Keresztes Ildikó, csütörtökön pedig Thúróczy Szabolcs lesz a vendége. A műsor következő hétben Majoros Péter „Majka”, Till Attila „Tilla”, Erős Antónia, Básti Juli és Kiss Ádám lesznek a vendégei.

Az Adom a napom! új évada holnap este indul, amely hétfőtől-csütörtökig lesz látható a Viasat3-on. Péntekenként pedig a Dumaszínház új évadát követhetik figyelemmel a nézők.