Szereplők bejelentések, hatalmas bejelentések, mai és holnapi műsorajánló - heti hírösszefoglaló

Ma elkezdődött az ősz a kereskedelmi tévécsatornákon is, hiszen az RTL-en ma este indul a Sztárbox, míg a TV2-n pedig az Ázsia Expressz új évada és a Kísértés. Az RTL-es résznél egyébként holnap este indul a 15 év után újrainduló Kalandra fal! és a Kabát FC is. A TV2-es résznél megvannak, hogy kik lesznek a Sztárban sztár All Stars versenyzői, az Antenna Entertainment pedig bejelentésekkel érkezett az őszi szezon kezdetére.

Ma este indul a Sztárbox új évada az RTL-en

aa_3.jpgMár csak néhány óra, és kezdetét veszi a bokszmeccs: ma 19:30-kor indul a Sztárbox új évada az RTL-en. Ma este a női könnyűsúlynál Tóth-Hódi Pamela "Nemazalánnyal" (Halastyák Fannival), a férfi könnyűsúlynál Varga Ádám Miller Dáviddal, míg a férfi nehézsúlynál pedig valaki más fogja Noszály Sándorral összecsapni, miután Henry Kettner sérülései miatt nem tudja vállalni.

A Sztárbox tehát ma este 19:30-kor, a Házon kívül után indul az RTL-en, és minden vasárnap este lesz látható. A műsorvezetői ugyanígy Csobot Adél, Héder Barna és Szujó Zoltán lesznek.

Ma este indul az Ázsia Expressz újabb évada a TV2-n

images_1.jpg

Ma este a TV2-es résznél a hírességeknél ma este kezdődik az ázsiai kaland: 19:20-kor a Tények Plusz után indul az Ázsia Expressz újabb évada a TV2-n. Az idei évad útvonala Fülöp-szigetek és Tajvan lesznek, a tét pedig ugyanígy 10 millió forint lesz. Ezek lesznek a ma este induló új évadának szereplői: Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, illetve Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende is.

Az Ázsia Expressz újabb évada ma este 19:20-kor a Tények Plusz után indul, a folytatása pedig innentől kezdődve minden hétköznap este 19:55-kor veszi kezdetét. A műsorvezetője pedig idén is Ördög Nóra lesz.

Ma este indul a Kísértés a TV2-n

akisertes_hatter.jpg

Kasza Tibi a Szerencsekerék után újabb feladatot kapott a TV2-nél: ma este 20:15-kor kezdetét veszi a 20 év után újraindított Kísértés című párkapcsolati reality. A műsor helyszínét Thaiföldről forgatták. A szereplők pedig ezek lesznek: 

  • Brigi és Dusán,
  • Dorina és Noel,
  • Linda és Gergő,
  • Inge és Lóri.

A Kísértés ma este 20:15-kor az Ázsia Expressz után indul, a folytatása pedig hétfőtől csütörtökig lesz látható.

Holnap indul a Kalandra fal! az RTL-en

rtl_kf_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_02_1920x1080.jpg

Holnap este 19:55-től 15 év után visszatér a Kalandra fal! az RTL-en: a műsorvezetői Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Majka és Pápai Joci lesznek, amíg a műsor úszómestere Dudás Miklós lesz. Holnap este az első héten összecsap Rácz Jenő és Megyeri Csilla csapata, a Schobert család és Hajdú Péter, valamint Vajtó Lajos és Járai Máté csapata. 

Tehát holnap este 19:55-kor kapcsoljanak rá az RTL-re, hiszen a műsor nagyon vicces lesz! :) Egyébként a műsor minden hétköznap este lesz látható.

Holnap este indul a Kabát FC az RTL-en

21-kor - a 15 év után visszatérő Kalandra fal! után - pedig jön Kabát Péter újabb focis realityje, a Kabát FC, amellyel minden hétköznap este lesz látható.

rtlk_kabat_fc_1920x1080_ures.jpg

Ők lesznek a Sztárban sztár All Stars versenyzői

sztarbansztarallstars_logo.png

Augusztus 27-én kedden délelőtt bejelentették a szombaton (szeptember 7-én) induló Sztárban sztár All Stars versenyzői, amelyik meglepetésre Puskás-Dallos Péter és Puskás-Dallos Bogi is szerepelni fog az újabb évadban. Ezek lesznek a 24 versenyzők, amiben az elmúlt 9 évad során voltak a legjobbjai: Emilio, Hevesi Tamás, Kiss Ernő Zsolt, Molnár Tibor Attila, Oláh Gergő, Pál Dénes, Peter Šrámek, Puskás-Dallos Péter, Vastag Tamás, Sipos Tamás, Szabó Ádám, Zámbó Krisztián, Cserpes Laura, Gubik Petra, Keresztes Ildikó, Király Linda, Oláh Ibolya, Opitz Barbi, Orsovai Renáta, Puskás-Dallos Boglárka, Sári Éva, Tolvai Renáta, Tóth Gabi és Völgyesi Gabriella.

A zsűri pedig Liptai Claudia, Hajós András, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek. A Sztárban sztár All Stars szeptember 7-én szombat este indul majd, amit vasárnap is látható lesz (szeptember 8-án is). A műsorvezetője pedig továbbra is Tilla lesz.

Osváth Zsolt és Sváby András is vezet műsort a Viasat3-on

Augusztus 26-án hétfőn délelőtt az Antenna Entertainment bejelentette az őszi műsorokat, illetve néhány műsorok újabb évadának bejelentését is. Kezdésként az idei ősz folyamán Osváth Zsolt új műsort kap a Viasat3-nál, amit az Őszinte leszek - Talkshow Osváth Zsolttal lesz, ami hetente lesz látható. Október 7-én Sváby Andrásnak is lesz egy utazós realityje Útközben elmeséled címmel, ami minden hétfőn este 21-kor kezdetét veszi.

Október 27-én, vasárnap este pedig a beszélgetésé lesz a főszerep: KAP (Kovács András Péter) egy tévés formátumú műsort indít, amit a KAPóra lesz a neve. A talkshowban Bereczki Zoltán, Gianni Annoni, Flour Tomi és Diaz, valamint Peller Anna és Peller Mariann is szerepelni fog.

Egyébként berendelték az áprilisban indult Ki vele! című műsorának második évadát, ami jövőre (azaz 2025-ben) kerül képernyőre.